Skip to main content
KoffieHerstel | Koffiemachine

Nivona 8-Serie

Verkoopprijs vanaf € 1.199,-

De Nivona Caféromatica 8101 is een stijlvolle espressomachine voor thuisgebruik. De volautomaat heeft de kwaliteit die u van Nivona gewend bent, maar dan nog beter.  Twee latte’s of twee cappuccini? De 8101 doet ze met één druk op de knop. En de vernieuwing van de TFT-schermen zorgt voor een nog betere leesbaarheid. De ‘SPUMATORE DUOPLUS  zorgt voor nog beter en romiger melkschuim. Een nieuwe molen maakt de machine nog stiller.

Uitgebreide beschrijving

  • TFT-kleurendisplay voor intuïtieve bediening.
  • Extra stille werking voor ongestoord genieten.
  • Hoogwaardige conische slijpmachine van gehard staal.
  • 15 bar pompdruk voor optimale extractie.
  • ECO-modus voor energiebesparing.
Aroma Balance Systeem

De Nivona 8101 biedt een buitengewoon Aroma Balance Systeem, waarmee je kunt kiezen uit maar liefst 5 verschillende aromaprofielen. Dit betekent dat je jouw koffie-ervaring volledig kunt personaliseren en variëren, zodat elke kop koffie precies aan je smaak voldoet. Of jenu houdt van een rijke espresso of een zachtere cappuccino, met dit systeem bepaal je zelf jouw eigen koffiebeleving.

Voor de cappuccino liefhebbers

Voor de liefhebbers van cappuccino is de NIVO 8101 perfect. Deze serie biedt de innovatieve Cappuccino-Kenner-modus. Hiermee kun je met slechts één druk op de knop unieke cappuccinocreaties tevoorschijn toveren. Of je nu een volle melkschuimlaag of een subtiele cacao-afwerking verkiest, met deze functie geniet je keer op keer van perfecte cappuccino’s.

“Mijn koffie”

Met deze volautomaat koffiemachine kun je tot wel 9 individuele koffie- en drankrecepten opslaan onder de handige “Mijn Koffie”-functie. Dit betekent dat jouw favoriete drankjes altijd binnen handbereik zijn. Of het nu gaat om een perfecte espresso in de ochtend of een latte in de avond, met deze functie kun je met één druk op de knop genieten van jouw persoonlijke favorieten.

Eenvoudig instellingen aanpassen

De Nivona 8101 maakt het mogelijk om instellingen in real-time aan te passen terwijl uw koffie wordt gezet. Dit betekent dat je jouw kopje koffie perfect kunt personaliseren. Of je nu de koffiesterkte wilt aanpassen of de hoeveelheid melk in je cappuccino wilt regelen, met live programmering heb je volledige controle over koffiecreaties.

Recepten aanpassen

Deze volautomatische koffiemachine biedt ook de mogelijkheid om de fabrieksinstellingen van recepten aan te passen. Dit stelt jou in staat om de perfecte verhouding van ingrediënten te bereiken en je koffie-ervaring verder te verfijnen. Of je nu de maling wilt aanpassen of de extractietijd wilt verlengen, met de aanpasbare fabrieksinstellingen kun je jouw koffie perfectioneren.